Fakta & information

Grundoplysninger

Pr. august 2018 har Vissenbjerg Skole 644 elever indskrevet.

Kontaktmuligheder

På Vissenbjerg Skole arbejder vi med en didaktisk læringskultur hvor:

• Anerkendelse og evaluering er i fokus
  • Elevernes trivsel er central
  • Progression, i form af fx  "Den røde tråd” (samling udarbejdet af medarbejderne) i alle fag er sat i værk
  • Eksperimenter med samarbejdsformer, undervisningsmetoder og selvstyrende team er sat i spil

Vi har et aktivt skole/hjemsamarbejde.

Vi har et udvidet samarbejde med daginstitutionerne ifb. med skolestart.

Skolen er som udgangspunkt organiseret med grundskema for den enkelte klasse. Fleksibiliteten i organiseringen ligger i årgangssamarbejde i alle afdelinger, fagbånd i dansk, matematik, engelsk og tysk som giver mulighed for holddannelser på tværs af årgangen, samarbejdet i afd. 1 med lærere og pædagoger i temadage, fælles åben uge mellem indskoling og mellemtrin/overbygning, samt åbne uger for hele skolen.

Vissenbjerg Skole satser stort på IT som en af flere måder til at gøre eleverne så dygtige som de kan. IT-undervisningen er skemalagt og flere store og mindre projekter er hele tiden i gang. Alle elever på Vissenbjerg Skole har adgang til hurtigt internet og er udstyret med en iPad eller en bærbar computer, eller medbringer selv deres eget udstyr.