Vores SFO binder skole og fritid sammen for børnene.

SFO'ens legeplads

Pædagogerne er den røde tråd gennem børnenes dag – de møder dem om morgenen, de har timer sammen med dem i løbet af skoledagen, og de laver spændende aktiviteter med dem om eftermiddagen.

Her finder du de vigtigste praktiske oplysninger:

Kontakt til SFO

SFO kan kontaktes på  tlf. 21 99 62 31.

Indskolingsleder Hanne Winther kan kontaktes på tlf. 24 84 55 76

SFO bruger Aula i forhold til beskeder, aftaler samt information imellem hjemmet og SFO’en. Aftaler/beskeder skal være skrevet senest kl. 12.00.

Åbningstiderne er kl. 06:15 - 08:00 og kl. 13:20 - 17:00 mandag til torsdag
og kl. 06:15 - 08:00 og kl. 13:20 - 16:00 fredage.

Samarbejde på Vissenbjerg skole

Skolepædagogerne har timer i skolen, primært 0.-3. årgang men også i specialklasserne, dette gør at børnene vil føle, at der er en gennemgående voksen i deres hverdag.

Skolepædagogerne fra SFO'en deltager ligeledes i skolehjemsamtaler, forældremøder samt arrangementer.

Garderober og påklædning i SFO

Alle børn som går i 0. til og med 3. klasse har en garderobeplads i SFO’en. Garderobepladserne har et billede af barnet og er opdelt efter klasser.

Børnene skal have indesko og rigeligt samt passende skifte-/overtøj liggende på sin plads.

Kommunikation/Dialog

Hvis I forældre har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte personalet i SFO’en på tlf. eller via Aula.

Orientering / Nyhedsbrev

Vi bestræber os på hver måned at sende nyhedsbrev ud på skolens Aula.

SFO’ens ugentlige aktiviteter vil fremgå på Aula og opslagstavlen i SFO'en.

Buskørsel og andre aftaler

SFO’en tilbyder at sende børnene med bus, til sportsaktiviteter el. lign. hvis blot der er registreret en besked eller lavet en fast aftale inde på Aula senest kl. 12.00.

Vi har i SFO’ens fællesrum digitale skærme, som børnene dagligt krydser sig ind og ud på.

På disse skærme fremgår det også hvilken aktivitet børnene har valgt sig på den pågældende dag.

Ferie

SFO tilbyder pasning i alle skoleugernes ferieperioder.

Forældrene registrerer fremmøde/ferie for barnet digitalt via Aula.

Indmeldelse og Udmeldelse  i SFO

Indmeldelse og udmeldelse skal ske via pladsanvisningen.

• Indmeldelse kan ske fra dag til dag.
  • Udmeldelse  kan ske med en måneds varsel til en måneds udgang.